Project

General

Profile

Bug #15223

Gisaf polygon symbols not updated yet in Building and Vegetation categories

Added by Giulio Di Anastasio 5 months ago. Updated 5 months ago.

Status:
Resolved
Priority:
Normal
Target version:
-
Start date:
12/10/2023
Due date:
% Done:

0%

Close

Description

Some polygon symbols in Buildings and Vegetation categories are not displayed properly in the Gisaf interface, instead a question mark is displayed (see attached screenshots, the red color highlights the issue)

Vegetation Categories List Gisaf 12.10.2023 01.png View (23.6 KB) Giulio Di Anastasio, 12/10/2023 12:02

Building Categories List Gisaf 12.10.2023.png View (75.9 KB) Giulio Di Anastasio, 12/10/2023 12:02

Vegetation Categories List Gisaf 12.10.2023 02.png View (22.7 KB) Giulio Di Anastasio, 12/10/2023 12:02

Screenshot from 2023-10-13 11-09-48.png View (38.1 KB) Philippe May, 13/10/2023 11:19

15948
15949
15950
15954

History

#1 Updated by Philippe May 5 months ago

  • Assignee changed from Philippe May to Giulio Di Anastasio
  • Status changed from New to Resolved

I went to the admin -> survey -> categories, and could see the interrogation mark as symbol for these layers.
Just removing the symbol solves the issue (tried with building:grid), it has to be repeated for all such layers.

It is probably that these has a symbol defined for the old font, and it is not defined in the new one - that question mark being a sign representing a missing character in the font.

I think it won't take much time for Selvarani to clean these layers. I can come to office to guide.

#3 Updated by Philippe May 5 months ago

See the attachment: just delete the question mark and save

#4 Updated by Selvarani C 5 months ago

Thanks Philippe, we tried to clean few of these layer, Its worked.
i will clean the rest also.

Also available in: Atom PDF